De praktijk

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van het team van tandartspraktijk Aerns & van der Loo. De praktijk ligt in het centrum van Hilvarenbeek op een steenworp van de prachtige vrijthof en bestaat sinds 1987. Wij voeren een moderne algemene tandartspraktijk waar de meest voorkomende behandelingen door onszelf worden verricht. Wij hebben ons gespecialiseerd in Algemene tandheelkunde / Preventie.

Vriendelijkheid, geduld en een professionele behandeling van een hoog niveau zijn de kernbegrippen. We kiezen bij gebitsproblemen voor de oplossing die het meest tandweefselsparend is en die bovenal het best bij u past. De mens achter het gebit wordt bij ons niet vergeten. Ons uitgangspunt is een leven lang plezier van uw eigen gebit.

????????????????????????????????????

De behandelingen vinden plaats in een prettige omgeving met hoogwaardige apparatuur en u ligt in een heerlijke stoel. In onze praktijk staat goede mondzorg voorop. Om te peilen hoe het met de kwaliteit van de geboden zorg staat, heeft de praktijk zich onlangs met succes laten visteren. Dit gebeurt via de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde, de beroepsvereniging van tandartsen.

knmt-gevisiteerd-klein

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met onze praktijkmanager.